2009. október 29., csütörtök

Fotópark

Ez a poszt is kicsit megkésve kerül fel mert hát izé... Tehát október 17-én lezajlott a fotópark nevű rendezvényünk melyet a Megascopic-al közösen hoztunk össze. Eredetileg, mint ahogy arra a név is utal egy belvárosi parkban lett volna a fotók kiteregetése, de a rossz idő beűzött minket a VMK első emeleti kis kiállítótermébe. Jöttek azért kedvesek fotóstul meg anélkül is nézelődtek meg csipeszeltek meg ilyesmi... Összesen 23 fotós hozta el egy vagy több fotóját így aztán 87 darab fotót sikerült kiteregetnünk amivel szépen be is telt minden "felület" szóval gazdaságosan kihasználtuk a beltér adta szükös ehetőségeket. A legjobb, azaz a legtöbb csipeszt kapott 20 fotót be is gyűjtöttük, és ha minden jól még idén novemberben kiállításra kerülnek ismét, ám ezúttal már egy arra méltó galériában. :)

Minden látogató és minden résztvevő kapott egy-egy ruhacsipeszt, melyet a neki legjobban tetsző képre csiptethette rá. SajtóSándor barátunk aki már kihagyhatatlan része fotóklubos rendezvényeinknek a saját képére szavazott...



Megtisztelt minket jelenlétével Dunaszerdahely egyik legnagyobb fotósa is Keszőcze Matyi, aki már a fotómaratonon lenyűgözött mindenkit és magával hozta apukáját is Ferencke cimboránkat. :)


Canon EOS 40D + Tokina 12-24/4

4 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

van egyfajta romantikája ennek a csipeszelt fotókiállításnak!

sooslaca írta...

jaja, jövőre majd korábbi időpontban a szabadban és jó nagy közönség mellett szervezzük meg ha minden jól megy:)

Balogh Zoltán írta...

Megint csak a szokásos:Sajnálom hogy nem lehettem ott...ahhhh

sooslaca írta...

jövőre sokkal jobb lesz ha minden összejön és jövőre már te is tutira itt leszel!:)