2010. április 8., csütörtök

Eladó!


Eladó ez a csoda láthatóan gyönyörűszép állapotban, van hozzá egy korabeli Speedlite vaku, meg egy Canon 50/1,8-as meg egy Sigma 24/2,8-as meg egy Canon 50/1,2-es!!! objektív FD bajonettel! Ettől aztán mégjobban megdobogtatta a szivemet de most spórolós időszakot próbálok tartani és korábban már megfogadtam hogy leállok a fotós cuccok vásárlásával és inkább több időt fektetek az eddig beszerzett cucokkal való képalkotásra aminek pozitív hatását még egyelőre magam sem érzem. Szóval ez a kis csomag 250 euróért keresi gazdáját.
Mutatóba kaptam meg ma és hát mivel nem szeretnék olyat ajánlani senkinek amiről nem tudom, hogy valóban tökéletes e ezért gyorsan ki is fotóztam egy tekercs Superiat az 1,2-es objektívvel!:)
Sasszem az nagyon kell hozzá sőt néha kevés is mivel nem könnyű megtalálni és főleg megtartani az élességet a legtágabb rekesznyíláson. Nem is mindig sikerült...



Még FujiPéter szakállára sem sikerült tökéletesen ráéllesítenem!:)
Szóval ha netán valakit érdekelne akkor csak bátran! Gazdáját közvetlenül nem ismerem, de valószinüleg nem zárkózik el némi alkudozástól sem!
Fájó szívvel fogom visszaadni elragadó szépsége és ritka paraméterei miatt.



2 megjegyzés:

Altnőder Emese írta...

hmhm

Névtelen írta...

nyehh-nyehh, én is dobogok, de most épp egy jo kis obira sporolok, szal fájdogálok tovább :D