2010. április 8., csütörtök

Eladó!


Eladó ez a csoda láthatóan gyönyörűszép állapotban, van hozzá egy korabeli Speedlite vaku, meg egy Canon 50/1,8-as meg egy Sigma 24/2,8-as meg egy Canon 50/1,2-es!!! objektív FD bajonettel! Ettől aztán mégjobban megdobogtatta a szivemet de most spórolós időszakot próbálok tartani és korábban már megfogadtam hogy leállok a fotós cuccok vásárlásával és inkább több időt fektetek az eddig beszerzett cucokkal való képalkotásra aminek pozitív hatását még egyelőre magam sem érzem. Szóval ez a kis csomag 250 euróért keresi gazdáját.
Mutatóba kaptam meg ma és hát mivel nem szeretnék olyat ajánlani senkinek amiről nem tudom, hogy valóban tökéletes e ezért gyorsan ki is fotóztam egy tekercs Superiat az 1,2-es objektívvel!:)
Sasszem az nagyon kell hozzá sőt néha kevés is mivel nem könnyű megtalálni és főleg megtartani az élességet a legtágabb rekesznyíláson. Nem is mindig sikerült...Még FujiPéter szakállára sem sikerült tökéletesen ráéllesítenem!:)
Szóval ha netán valakit érdekelne akkor csak bátran! Gazdáját közvetlenül nem ismerem, de valószinüleg nem zárkózik el némi alkudozástól sem!
Fájó szívvel fogom visszaadni elragadó szépsége és ritka paraméterei miatt.2 megjegyzés:

Altnőder Emese írta...

hmhm

Névtelen írta...

nyehh-nyehh, én is dobogok, de most épp egy jo kis obira sporolok, szal fájdogálok tovább :D