2010. január 5., kedd

Tükröm tükröm

Meglepően jó ez a Fomapan pedig a hívásnál csak az ujjammal mértem a víz hőmérsékletét és túl is hívtam majd 1 perccel. Csak a papír elég silány ami a filmet húzza, bele is szakadt az elején a gépbe.



Saljut + Industar 2,8/80 + Fomapan 400 + Foma vegyszerekben hívva + Canon 8800F szken

7 megjegyzés:

Zsákai Péter írta...

időtlen hangulatuk van ezeknek a képeknek!
szeretem a filmes fotóid!
kedvet csinálsz, hogy egyszer kipróbáljam!

ferencke írta...

én is szeretem a fomát. be kéne már megint vásálnom filmekből...
a fuji velvián vékonyabb papír van, mégis bírja a strapát. nemlehet hogy a kazettában szorulnak az orsók, és azért szakadt el?

sooslaca írta...

Péter: csak ajánlani tudom a filmet, teljesen más világ és sokkal jobban megtanít fotózni és gondolkodni mint a digitális. csak erre is könnyen rá lehet szokni:)

Ferencke: nem hiszem mert eddig más filmnél nem volt semmi gond volt már benne Neopan mg Ilford, de tapintásra is silányabb a Fomás...no de mindegy még mindig ez a legolcsóbb és jó is.
filmvásárlást támogatnám én is, szines is kellene már. esetleg rendelhetünk egyszerre, hogy spóroljunk a postaköltséggel. Prolaikán van sokféle én legutóbb onnan rendeltem de szineset viszont nem nagyon találtam sehol.

ferencke írta...

na majd megdumáljuk a vásárt.
esetleg addig adhatok a GP3-asból. próbáld ki. (na annak asztán silány a papírja igazán. valami reciklált fekete sz@r. még a számok se látszanak rajta rendesen) -de működik.

sooslaca írta...

találtam végül egy szlovák oldalt is ahonnan lehet rendelni szines filmeket, 20 euró 5 tekercs kodak portra 160 NC, meg van 400-as portra is de azt csak 10esével árulják, meg van kodak ektar is meg Fuji is meg minden féle...hamarosan rendelhetnénk valamiket...:)

Mándi Emese írta...

Hasonlók jutottak ennek a két fotónak a láttán eszembe, mint Péternek, mármint hogy "időtlen hangulatuk van ezeknek a képeknek" és hogy "szeretem a filmes fotóid".
:)

sooslaca írta...

Ó kényeztetsz!:)))
Köszönöm!!!