2010. január 11., hétfő

A város elfeledett oldala

Vasárnapra egy kisebb fotótúra szerveződött a város egyik elfeledett oldalára hogy beindítsük ki az aktuális fotópályázatunkat, ami sajnos eddig eléggé döcögve zajlik de idő van még úgyhogy hajrá mindenki!
A már szinte rongyossá fotózott gyirkegyárban indítottunk ahonnan hamar át is ugrottunk a régi orosz katonás temetőhöz aminek egy részét már megtisztították de a másik fele még a sűrű bozótban van ahol még a hó is megvolt és ahonnan olyan koszosan másztunk ki mintha sárban hemperegtünk volna.Ferenckétől kaptam egy tekercs csodálatos Shanghai GP3 nevű rollfilmet így aztán az került a gépbe. Ma délután gyorsan elő is hívtam és nem is lett annyira rossz!:) Kicsit meg kellett kontrasztozni és máris egész jó alig szemcsés kis képek születtek. A papírja ennek a filmnek még rosszabb volt mint a Fomának, fura hangokat is adott ki a gép felhúzáskor az elején aminek oka az volt, hogy valamiért megint elakadt a papír széle az orsók között így aztán szépen kicsipkézte azt és a filmet sem húzta át rendesen ezért pár kockát jó szorosan egymáshozf otózott. No de ez van, megesik...:)

Ez a két arc még nem annyira elfeledett, de azért rájuk "pazaroltam" az utolsó két Shanghai kockát!;)

Saljut + Industar 2,8/80 + Shanghai GP3 100 + Foma vegyszerekben hívva + Canon 8800F

És tehát tessék fotózni Dunaszerdahely elfeldett oldalát!!!

6 megjegyzés:

Mándi Emese írta...

Kedvencem a 3-as és természetesen a 7-es :)) és tükrözném a 8-ast. De ahogy érzed. :D

slacus írta...

"és természetesen a 7-es :))"

jól gondoltuk mi hogy a Laci volt az a férfi az oltáros otthagyós álmodban!:DDD

baowah írta...

a bokrosban levo temeto az normal, nem katonai. magyar sirok vannak benne, a varos elfeledett oldala projekt beinditasakor mi meggusttaltuk nyulnyom gergovel. nyaron voltunk, olyan sotet volt mint ejszaka - mindent bearnyekoltak a novenyek.

jok lettek a kepek.

Mándi Emese írta...

:D:D

slacus írta...

azt elhiszem, most se nagyon lehetett ott közlekedni pedig most még "kopár" volt...

ferencke írta...

ahoz képest, hogy nem nagyon találkoztam még ennél szarabb filmel, nagyonis használható.
marhajók lettek!
főleg a hármas meg a hatos tetszik.