2013. január 5., szombat

X


Sokszor megígértem már itt, hogy nem fogom hanyagolni a blogot és igyekszem rendszeresen feltölteni ezt-azt de egyáltalán nem tartottam be. Hát most megint megigérem talán ezúttal jobban összejön...
Már csak azért is mert még karácsony előtt vettem egy Fuji X10-et ami kompakt ugyan, de nagyon gyors és kis túlzással mindent tud amit a nagyok és elfér a zsebemben. Ja és nem mellesleg gyönyörű. :)
Most már nem lehet kifogás, hogy nincs kedvem cipelni a nagy gépet, meg hát vannak helyek ahova nem is szivesen vittem magammal. Cipelem is a kis Fujit becsületesen majdnem mindehova és lefotózom ami megtetszik. Szokni kell még kicsit, de nagyon jóban leszünk.
Lényeg a lényeg, az itt-ott elkattintott fotókból fogok ide rendszeresen feltöltögetni. Hetente többször is, ha szorgalmas leszek, egy-egy fotót vagy kisebb sorozatot. Éledjen fel a jóöreg blog, ti meg szakadjatok el néha a facebooktól és nézzetek be ide is! :)
Mivel karácsonykor kussoltam és próbáltam átvészelni ezért legyen az első egy karácsonyfa, úgyis maholnap le kell bontani. Ja és BÚÉK!


Fuji X10

2 megjegyzés:

Kutasi Kovács Zoltán írta...

Gratulálok, bár jobban örülnék, ha X 100-as lennél.
Jó képeket!!!

sooslaca írta...

Én is :))
Köszönöm!