2009. július 3., péntek

fotoklubDS - Fotómaraton

Még mielőtt a tárgyra térnék örömmel jelentem be, hogy immáron hivatalosan is megalkult a dunaszerdahelyi fotóklub mely a fotoklubDS nevet viseli, belügyminisztérium által bejegyzett polgári társulás formájában. Most már csak pályázni kell meg ötletelni meg szervezkedni meg pénzt szerezni meg jól szórakozni. :)
Első megmozdulásunkként szervezünk egy fotómaratont Július 25-ére szombatra. Pesti és pozsinyi mintára itt is lesz 5 téma és egy csomó idő reggel 9-től este 9-ig, hogy mindenki agyon fotózhassa magát a Dunaszerdahelyen. Lehet jönni bármilyen fényképezőgéppel, nem csak csúcsprofi 50 kilós és vagyonokat érő felszereléssel rendelkező emberkéket várunk. Kiskompakt sem szégyen mert ugyebár ahogy a közhely is említi, nem a fényképezőgép teszi a fotóst.
Szóval gyertek el minél többen, érezzük jól magunkat, lendítsük fel egy kicsit a fotós és kultúrális életet városunkban és környékén, hogy aztán a sok jó képből egy jó kis kiállítást tudjunk szervezni, a fotómaratonból pedig egy évente megrendezendő eseményt tudjunk összehozni.

További szükséges infók a Fotómaraton oldalán megtalálhatók.

2 megjegyzés:

D írta...

Hajrá, hajrá! :)

Edmár Béla írta...

olyan nincs, hogy valami nem fényképezôgôp... :)