2009. június 24., szerda

Konica potrés

Legújabb kedvencem a jó Konica c35 Automatic újraéledése után egyből kapott egy tekercs 200-as Teszkófilmet és fotóztam is vele "orrbaszájba" mindent meg mindenkit. Összegyűjtöttem hát egy kis portrécsokrocskát íme:

Kezdeném a sort mindjárt stílszerűen a fotóklubos kollégákkal...


"Ogproof" Béla barátunk akivel vidáman suhantunk hazafelé Újvárból miután gyógyultan visszakaptuk fényképezőgépeinket a doktorbácsitól. Micsoda őszinte vidámság ült arcára nézzed!

Ő FujiPeti barátunk akit errefelé fotós berkekben nem nagyon kell bemutatni, hiszen ő pillantja meg először a negatívjainkból elővarázsolt fotóinkat (ezért is fotózom a házi pornóképeket digitálissal ;) ). Sikerült természetes környezetében lefotóznom, kicsit zöldes árnyalatba burkolózott hűen tükrözve vissza a Fuji cég színét.

Íme Göndör Laci barátunk aki nem ilyen szomorú és sötét alak csupán egy nagyon elgondolkodott pillanatát kaptam el ami még a fény terjedését is befolyásolta, ezért a kissé alulexponáltság. :)

Ha már fotóklub akkor érdemes megemlíteni Huszár Lacibát a szerdahelyi Csemadok attyját és növésben lévő fotóklubunk segítőjét akik tetőt adott fejünk fölé és segíti munkánkat.


Ő itt Peti kolléga, de már nem a fotóklubból hanem a városházáról ahol erős kezeivel próbálja egyben tartani a városháza informatikai rendszerét. Itt is épp hogy csak volt ideje leülni egy kép erejéig...látni a fáradtságot a szemében. :)

Végül de egyáltalán nem utolsó sorban jöjjön imádott Timejám aki éppen próbált meggyőzni arról hogy ne fotózkodjak hanem inkább készülődjek mert el fogunk késni (már nem tudom honnan).


És végül és utolsósorban itt van szerény személyem melós mosdóban melós tükörben csodálatos melósmosdós csempékkel keretezve.

5 megjegyzés:

miletics attila írta...

most már mindenkit ismerünk :)
éljen!

Balogh Zoltán írta...

Óriási,most má megyek mindenképp,nemsoká:-)

sooslaca írta...

Gyere gyere!
Július 25-én csinálunk fotómaratont, ha tudsz gyere akkor:)

Balogh Zoltán írta...

Valamikor akkor tájt készülök a finn rallyra,de majd még egyeztetünk:-)

sooslaca írta...

Hurrá:)