2010. november 29., hétfő

Anytime...

Salyut + Industar 2,8/80 + Fomapan 400 + Foma vegyszerek + Canon 8800F

2010. november 22., hétfő

MÜPA


Tegnap Dunaszerdahely városa képviseltette magát Budapesten a Művészetek Palotájában ahol a Cifra Palota nevű program keretén belül magyar városok mutatkozhatnak be, pontosabban újabban már a határon túli magyar lakta városok is.
Így hát vasárnap hajnalok hajnalán reggel fél 6-kor indult a három busznyi ember, kicsik és nagyok, néptáncosoktól a színjátszókon át a zenekarokig, és természetes csodálatos fotóklubunk sem maradt ki a jeles társaságból. :)
A programok szépen sorjában zajlottak és látogatókból is rengeteg akadt, úgyhogy szerintem mindenki jólsikerültként könyvelheti el magában ezt a vasárnapot.
Az épület nagyon szép fotós szemmel is, el lehetne ott tölteni pár napot kizárólag fotózással, bár én kevesebbet fotóztam mint szerettem volna de talán majd még lesz rá egyszer alkalmam hisz sose lehet tudni. :)







Canon EOS 40D + Tokina 12-24/4 + Canon 70-300 IS USM

2010. november 15., hétfő

Tímeja...

...Bécsben járt

Salyut + Industar 2,8/80 + Fomapan 400 + Foma vegyszerek + Canon 8800F

2010. november 9., kedd

2010. november 8., hétfő

Csak Van egy próba...

Jómúltkor a csodálatos és hírhedt Csak Van zenekar egy próbájára látogattam el, ahol előre megfontolt szándékkal fotózkodásba kezdtünk a fiúkkal, ápolván gyümölcsöző kapcsolatunkat mely a vidám zenekarból és egyetlen leggyönyörűbb fotósukból, azaz belőlem tevődik össze.
A fiúk elég betegek alapból, úgyhogy gyakorta kellett a gépet a szemem elől levenni hogy megtörölgessem röhögéstől könnybe lábadt szemeimet.




Canon EOS 40D + Tamron 17-50/2,8 + Vaku állványról fehér ernyővel

2010. november 1., hétfő

Star Wars Maraton

Páran úgy gondolták, hogy milyen jó lenne megnézni a Star Wars összes részét szünetek nélkül, szépen egymás után, így aztán be is fészkelték magukat múlt csütörtökön az NFG-be. Nekem meg ezzel kapcsolatban az az ötletem támadt, hogy milyen jó lenne lefotózni néhány résztvevőt aki önként vállalkozik rá a maraton előtt, majd a 6 rész megtekintése után reggel is, hogy dokumentáljuk a nagy dózisban adagolt Star Wars okozta hangulat és fizikai változásokat. Előzetes facebookos érdeklődés után senkinek nem volt ellenvetése ellenem, így aztán oda is mentem még kezdés (17:00) előtt hátha akad pár vállalkozó szellemű Star Wars rajongó. Később kiderült nagy örömömre, hogy minden jelenlévő Star Wars rajongó vállalkozó szellemű és mindenki örömmel ült a kamerám elé. Reggel 6-kor visszatértem és befejeztem a sorozatot nagy álmosan. Ezútön is köszi mindenkinek, hogy vállaltátok a modell szerepet.

A bal oldali kép az ELŐTTE a jobb oldali pedig az UTÁNA állapotot mutatja.





Canon EOS 40D + Canon 50/1,8 + Sigma vaku állványról, kioldóval 1/4 erősségen szemből felülről fehér diffúz ernyőn keresztül.

Halloween

Canon EOS 40D + Tamron 17-50/2,8